Zijn paars en limoengroen choquerend samen?

Banner DG

Paars en limoengroen gaan in de nieuwe herfst/wintercollectie 2015 van Designers Guild wonderwel samen!  Kijk mee welke hoogtepunten deze collectie voor bij jou biedt:

Tulipani

Banner DG 1

De ontwerpster Tricia Guild noemt deze combinatie van paars en groen zelfs “yummie”. En ja ik moet toegeven uit de reacties van klanten op de huidige etalage met Tulipani behang bij KL Decor; het is echt een “yummie” combinatie. Er zitten ook roestige en fucshia tinten in en tegen een blauwgrijze achtergrond is dit behang (of stof – want ze bestaat ook in stof) heel gemakkelijk toepasbaar. Zoals gebruikelijk bij Designers Guild kan je er bijpassende kussens en plaids bij verkrijgen.

Floreale Grande & Roseto

Banner DG 2

Voor wie liever lichte kleuren ziet, zijn de stoffen Floreale Grande en Roseto de moeite. Tricia heeft grote geschilderde bloemmotieven in laagjes op een achtergrond van fresco’s (oude muurschilderingen zoals in de Venetiaanse paleizen) of van een wolkenhemel gezet. Deze collectie Caprifoglio bestaat uit lichte linnens, gestructureerde zwaardere linnens en mooie damasten die zowel voor gordijnen als zetelbekleding kunnen dienen. Er zijn bijpassende behangen en kussens. Zo heb je de wolkenachtergrond zonder bloemen in Cielo- Sky behang. Nog een pittig detail van de Floreale kussens is dat de achterkant van het kussen een aangepaste neutralere en kleinere bloemenprint in twee hoeken heeft.

Mavone en Pugin

Banner DG 4

Houd je liever van effen, meer grafisch design, dan zijn er de Mavone en Pugin Weaves collecties van Designers Guild. Van deze stoffen is het de bedoeling dat je verschillende texturen van stoffen (velours, zijde, geweven stoffen enz…) in eenzelfde kleurpalet bij elkaar combineert. Je kan kiezen voor grijstinten, neutraal beige en “off blues” gecombineerd met wit of zwart. Het geheel hoogt fris en hedendaags en je kan er niets fout mee doen.

Advies van Kristien over deze collectie

Je moet niet in een Venetiaans kasteel of in een New Yorkse loft wonen om deze collecties bij jou thuis toe te passen. Leg een stuk stof over je zetel (zie vorige blogpost), hang een strook stof, aan een raam of achter je zetel,(jaja in zowat het midden van je ruimte) van het plafond tot op de grond of hang een stuk behang van het plafond tot op de grond. Zo kan je bij jou thuis ook deze look toepassen.

Score van Kristien voor de Herfst/Winter collectie 2015 van Designers Guild:

originaliteit: 9,9/10
prijs/kwaliteit: 9/10
bruikbaarheid: 8,5/10

Vind je dit blogartikel nuttig? Dan lees ik dat graag in de comment box helemaal onderaan.  Ook andere reacties of vragen zijn welkom.  Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat mij  dan ook een berichtje, dan probeer ik jouw onderwerp in één van mijn volgende blogs op te nemen.  Bedankt alvast!

Hoe reageren? 

Scrol naar onder in het blogbericht en daar kom je volgende foto tegen. Lukt het nog steeds niet om een reactie te plaatsen, stuur dan een mailtje naar klangenakens@kldecor.be en dan probeer ik je verder te helpen.

Knipsel

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

One Response to Zijn paars en limoengroen choquerend samen?

  1. Hanneke 14 september 2015 at 18:58 #

    De stoffen en behang zijn prachtig.
    De kleuren zullen nooit vervelen liikt me.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes