In de pers

IMG_4561KL decor wint cadeaucheque van Kobe

Ook KL Decor zelf viel in de prijzen met ‪#‎KOBEPAKTUIT‬ @kobeinteriordesign!! Met name voor blok 1 van een wedstrijd onder professionelen, waarbij zowel gecreëerd en geïnspireerd moest worden. Er kwam textiel- en productkennis aan bod evenals kennis over de nieuwste looks en producten van het stoffenmerk Kobe (zie blogpost over het merk Kobe en hun toonaangevende stoffen in Europa).

 

Etalage wedstrijd Designers Guild

“In de zomer nam ik deel aan een wedstrijd van Designers Guild. Toen ik te horen kreeg dat ik gewonnen had, glunderde ik niet alleen bij het vasthouden van mijn vouchers die ik ontvangen heb, maar het was ook werkelijk fijn om een professionele appreciatie in ontvangst te mogen nemen. Veel mensen kennen mijn interieurzaak KL Decor in de Brusselsestraat in Leuven namelijk van de mooie etalages, de mooie stoffen en de mooie kleuren. Zelfs al is men bij mij nog niet binnengekomen, de etalage kennen ze wel.”

Kristien Langenakens

DG etalage 2     DG etalage     photo 1

 

Vrouw, empower jezelf!

banner 3

 

P1030092Na een (Belgische) universitaire studie tot Solvay Handelsingenieur heeft Kristien Langenakens haar talent gebruikt om in de financiële wereld te werken. Dat heeft haar geleerd cijfers te doorgronden maar ook te voelen wat ze nu echt wil doen in het leven. De creatieve vrijheid van het ondernemerschap lonkte; ze kon dit niet langer onderdrukken. Dus begon ze twaalf jaar geleden als ondernemer. Hoewel ze geen enkele theoretische achtergrond had in het vak, had ze het lef zichzelf aan te bieden als kleuradviseur bij Flexa, waar ze nog steeds aan is verbonden. Ze heeft in die tijd veel geleerd als mens. Na een burn-out heeft ze haar lijf weer mogen ‘herprogrammeren.’ Nu weet ze wat de drie peilers in het leven zijn – relatie, werk en thuis – en waarom je ze niet tegelijk moet willen veranderen.


Heeft jouw lichaam je wel eens een halt toegeroepen door bijvoorbeeld ziek te worden? Wat doe je nu anders? Lees hoe Kristien het nu echt anders aanpakt in Vrouw, empower jezelf!”

– Audrey Soekhradj

KL Decor komt tegemoet aan veranderende markt 

ten huize van-page-001

ten huize van-page-002

 

Een witte raaf met kleurrijke accenten

KL decor -page-001

Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes