Goed nieuws…een extra steuntje in de rug voor jouw interieur

begin banner

Het begint al een gevestigde waarde te worden: de kussenactie bij KL Decor. Wanneer je van 1 tot 30 juni 2016, 2 kussens koopt krijg je er 1 gratis.* Waarom ik deze actie blijf doen? Als extra steuntje in de rug voor jouw interieur…

… en om mensen een handje te helpen door van hun interieur een C.O.S.Y. interieur te maken. En dat op 3 vlakken: Welke AANTAL kussens kiezen, DURVEN EN GENIETEN.

Welk AANTAL kussens kiezen?

banner aantal

Vaak ervaar ik dat mensen twijfelen of ze een even of een oneven aantal kussens willen leggen in hun zetel. Uiteraard is dat een persoonlijke keuze. Maar voor diegene die twijfelen stel ik 3 stuks voor. Met 3 kussens kan je ze in alle zetelcombinaties leggen. Heb je één grote zetel? Leg er 2 bij elkaar langs eenzelfde kant en eentje langs de andere kant. Heb je twee grote zetels of één grote en één kleintje? Leg er 2 bij elkaar langs eenzelfde kant in de grote zetel en leg er eentje in de andere zetel. Met de kussenactie 2+1 gratis zijn er verschillende pakketjes van 3 STUKS kussens om het je gemakkelijk te maken…

Kies om te DURVEN

durf

Droom je er al heel jouw leven van om eens iets gedurfd te doen in jouw interieur? Ik kom veel mensen tegen waarbij het sluimert om te durven. Om te durven voor kleur te kiezen, voor vrolijke patronen, voor zachte texturen, enzovoort. Om ook hierbij een steuntje in de rug te geven, stel ik pakketjes met 3 kussens samen waarvan je zeker mag zijn dat ze bij elkaar passen. Zelfs al zijn het 3 verschillende kussens. Ze mogen gerust verschillen, zowel qua grootte als qua kleur/motief. Met de kussenactie 2+1 gratis zijn er verschillende pakketjes van 3 stuks kussens om je te helpen DURVEN…

Kies om te GENIETEN

geniet

En hoe is het met jezelf gesteld? Waarvan geniet jij wanneer je na een lange werkdag ’s avonds thuiskomt? Ikzelf geniet het meest van de mooie aanblik wanneer ik mijn woonkamer, bureau of slaapkamer binnenkom. Daar liggen voor mij belangrijke mooie kussens die ik koester. Wanneer ik TV kijk in mijn woonkamer, vlei ik me tegen mijn zachtgroene fluwelen kussen aan. Wanneer ik een magazine lees in mijn zetel in de bureau, vind ik het supergezellig omringd te worden met de kussens waarin alle kleuren van mijn schilderij terugkomen. Wanneer ik nog wat lees in bed, voel ik de comfortabele kussens in mijn rug,… kortom ik GENIET. En om jou ook te laten GENIETEN blijf ik steevast kiezen om jou de mooiste en zachtste kussens aan te bieden in de 2+1 kussenactie.

Lees je graag deze blog? Laat het me even weten onderaan deze blogpost in het commentaarveld. Ook andere reacties of vragen zijn welkom. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat dan zeker een berichtje achter, dan probeer ik jouw onderwerp in één van mijn volgende blogs op te nemen. Bedankt alvast!

Ik wens jou veel succes en maak het vooral heel C.O.S.Y.!!!

Kristien

*geldig op kussens in voorraad, goedkoopste kussen gratis

One Response to Goed nieuws…een extra steuntje in de rug voor jouw interieur

  1. Ann Langenakens 27 mei 2016 at 08:08 #

    Overtuigend! Mooi mooi geschreven

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes