En de winnaar is…

Een C.O.S.Y. © interieuradvies gewonnen

Tijdens de viering van ons 12,5 jarigIMG_5205 bestaan van KL Decor konden de bezoekers meedoen aan een wedstrijd met als hoofdprijs gratis C.O.S.Y.© interieuradvies t.w.v. € 302,50.

Onze onschuldige hand van dienst Charlotte, trok de winnaar van het C.O.S.Y.© interieuradvies. Wij zijn verheugd de winnaar aan te kondigen: Dhr. Coopmans Luc. Van harte proficiat! Ondertussen ligt de afspraak vast om interieuradvies te geven… Ben je benieuwd naar het resultaat? Dat vertel ik je in één van mijn volgende blogposts.

Een cadeaucheque gewonnen

IMG_4561

Ook KL Decor zelf viel in de prijzen met ‪#‎KOBEPAKTUIT‬ @kobeinteriordesign!! Met name voor blok 1 van een wedstrijd onder professionelen, waarbij zowel gecreëerd en geïnspireerd moest worden.

Er kwam textiel- en productkennis aan bod evenals kennis over de nieuwste looks en producten van het stoffenmerk Kobe (zie blogpost over het merk Kobe en hun toonaangevende stoffen in Europa).

Andere winnaars in blok 1 van deze wedstrijd waren collega’s gordijnwinkels Merode interieur Lanaken (winnaar KPU), AEL Cruyplants (winnaar Quiz), Jour & Nuit en Deco Rosseel.

Wij wensen jullie van harte proficiat!!! 

Wil jij meehelpen winnen?

banner wedstrijd

Wil jij KL Decor meehelpen winnen met blok 2 van deze wedstrijd ‪#‎KOBEPAKTUIT‬ @kobeinteriordesign?  

Like & share onze foto op Facebook zoveel mogelijk in jullie netwerk. Klik hier voor de link naar onze foto. Als beloning mogen alle helpers één week eerder genieten van de speciale ‪#‎kussenactie‬ van ‪#‎kldecor‬ in juni 2016. Samen voor een overwinning!! 

En jij kan ook nog winnen…

Was je niet bij het feest voor het 12,5 jaar bestaan van KL Decor en heb je niet kunnen meedoen aan de wedstrijd? Geen nood. Ik verloot nog een gratis C.O.S.Y. interieuradvies onder diegene die het antwoord op volgende 3 vragen beantwoord:

  • Vraag 1: Wat is je grootste frustratie met betrekking tot uw interieur?
  • Vraag 2: Welk product of dienst zou KL Decor kunnen aanbieden om aan uw interieurwensen tegemoet te komen?
  • Vraag 3: Welk interieurproject wilt u het komende kalenderjaar uitvoeren in uw huis?

Stuur je antwoorden voor 27 juni 2016 naar klangenakens@kldecor.be met in de hoofding “WEDSTRIJD C.O.S.Y. INTERIEURADVIES”

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér C.O.S.Y.!!!

Kristien

 

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes