De kleuren rood, blauw, lavendel en oker….

 

hoofdbanner1

 

…werden besproken en bezongen tijdens het feestweekend van KL Decor ter gelegenheid van het 12.5 jaar bestaan op 18-19-20 maart 2016.  

Muziek en woord

banner 22

Het optreden straalde persoonlijkheid en warmte uit wat perfect past binnen de omgang met klanten binnen de winkel van KL Decor.

Annelien

 

Zo was de sfeer tijdens het optreden van Kamiel Verbeke tijdens de viering van het 12,5 jaar bestaan. De vertolking van zowel eigen nummers als nummers van onder andere Johnny Cash gespeeld en gezongen door Kamiel gaf een magisch moment in de winkel. Ook de gedichten “Oker” “De Kleurige Dame” “De stoel” “Per vers” en andere uit de dichtbundel Nachtjaponnen van Martinus (Mart voor de vrienden) Buekers kwamen tot leven tijdens het voordragen ervan door Ann Deckers. Kamiel had het gedicht “Her beauty” op muziek gezet en de combinatie van deze noten en klanken was een orgelpunt voor de avond. De opbrengst van de verkoop van de dichtbundel tijdens het weekend is ondertussen overgemaakt aan het Fonds voor Kunst in het Kinderziekenhuis via vzw Ne9en, waarvoor dank! Heb je je kans gemist om een dichtbundel te kopen? Geen nood, je kan er via KL Decor nog kopen.

Gin tasting en goede doelen

banner 33
En natuurlijk, bij een feest hoort lekkere drankjes. Klanten en genodigden hebben samen met ons en een glas bubbels kunnen klinken op ons 12.5 jaar en dat geeft mij een heel warm gevoel van dankbaarheid. Dankbaarheid, omdat ik al die jaren vanuit mijn hart interieurs voor klanten heb mogen inrichten en dankbaarheid om hun fijne reacties, felicitaties, kaartjes, geschenken en bloemen…  Maar ook de Walt Dry Gin viel in de smaak tijdens de gin tasting! Graag wil ik iedereen bedanken voor de talloze flessen Walt Dry Gin die verkocht zijn geweest voor Team Superwout vzw ten voordele van Kom op tegen Kanker. Ook hier waren de mensen van Team Superwout superblij met het resultaat. Had je graag (nog) een fles gekocht? Via KL Decor kan je er zonder probleem nog verkrijgen.

Vrouwen en ondernemerschap

Het P1040235mag gezegd worden: 12,5 jaar KL Decor is niet niks ondertussen. Het vergt moed, ondernemerszin en doorzetting. Dat werd nog eens extra in de verf gezet door auteur en loopbaancoach Audrey Soekhradj die tijdens ons feestweekend haar boek “Vrouw empower jezelf” heeft gesigneerd. Het is ongelooflijk knap hoe Audrey de kracht van ondernemende vrouwen herkent en deze aan haar lezers toont aan de hand van 10 verhalen die in dit boek zijn opgenomen. Stuk voor stuk inspirerende verhalen waarin elke vrouw zich wel voor een stuk in herkent. Kon je er niet bij zijn tijdens ons feestweekend en wil je je laten inspireren door de verhalen? Geen paniek, je kan alsnog een boek verkrijgen bij KL Decor.

Het weekend was top! Een warme dankjewel aan iedereen die mee is komen vieren tijdens het weekend zelf of die in de dagen nadien zijn felicitaties heeft overgemaakt. Er was ook een wedstrijd. Wil je weten wie die gewonnen heeft? Hou dan zeker de volgende blogposts in het oog.

Lees je graag deze blog? Laat het me even weten op een mailtje naar klangenakens@kldecor.be met in de hoofding I LIKE THE KL DECOR BLOG, of onderaan deze blogpost in het commentaarveld. 

Ook andere reacties of vragen zijn welkom. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat mij dan ook een berichtje, dan probeer ik jouw onderwerp in één van mijn volgende blogs op te nemen. Bedankt alvast!

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér C.O.S.Y.!!!

Kristien

 

 

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes