And the winner is….

 
Banner gordijnen

In de blogpost van deze zomer; “Zin in een reisje naar een tropisch eiland?” kondigde ik een wedstrijd aan van het merk Kobe. Als je stoffen van het merk Kobe kocht, kreeg je een krasbiljet met kans op een reis naar een tropisch eiland.

 
And we have a winner ⇒ Erna!!
 

Erna is de succesvolle oprichtster en eigenares van twee kinderdagverblijven “De Rakkers” in Kortenberg en Haacht. Erna’s troef is dat ze een huiselijke sfeer voor de kindjes geschept heeft. Het was een plezier voor mij om zowel haar bureau, als de ruimtes voor de kindjes samen met haar te mogen inrichten.

 
Wanneer ze ’s avonds thuiskomt wil ze graag de indrukken photo 3van de dag kunnen verwerken, in een mooi interieur waarin ze tot rust kan komen. Om dat te bekomen hebben we vouwgordijnen van de stof Chacar van Kobe gehangen, wat van haar living en eetplaats een strak maar toch warm en open geheel maakt. Erna had al vouwgordijnsystemen hangen die we hebben hergebruikt. Verder een paar leuke kussentjes, in dezelfde stof, in haar zwarte lederen zetels erbij et voilà: een nieuwe uitstraling voor haar interieur, mét behoud van haar bestaande meubelen EN zonder breek- of schilderwerk.
 
Het was dan ook super leuk voor mij om bij haar thuis te gaan en haar de twee “win for life” krasloten te overhandigen; het was ook zeer spannend om erbij te zijn wanneer ze krabde… en wat ze gewonnen heeft dat verklap ik hier niet! 😉
 
 Knipsel
 
And we have another winner ⇒ Kristien!! 
 
Zelf ben ik deze zomer ook in de prijzen gevallen: bij een etalage wedstrijd
van Designers Guild. Ik glunderde niet alleen bij het vasthouden van mijn vouchers die ik ontvangen heb, maar het was ook werkelijk fijn om een professionele appreciatie in ontvangst te mogen nemen. Veel mensen kennen mijn interieurzaak KL Decor in de Brusselsestraat in Leuven namelijk van de mooie etalages, de mooie stoffen en de mooie kleuren. Zelfs al is men bij mij nog niet binnengekomen, de etalage kennen ze wel. En mocht je iets zien in de etalage wat je wil kopen buiten de openingsuren, stuur dan een mailtje naar klangenakense@kldecor.be. Ik leg het aan de kant voor je en dan spreken we af hoe ik het item bij jou krijg.
 
 
And last but not least another winner ⇒ YOU!
 
Iedereen wordt enorm beïnvloed door zijn interieur, zelfs diegene die er niet zo gevoelig voor zijn.  Eens je je huis voldoende hebt ingericht, heb je jouw interieur:
  • steeds rond je – het werkt op je in terwijl je TV kijkt, kookt, slaapt enz… (versus vb. hometraining)
  • je moet er je huis niet voor uit (versus bv. in de regen gaan joggen)
  • het kost je niets extra (versus bv. een relaxdagje sauna)
  • en het is geen bijkomende druk in je agenda (versus bv. een afspraak bij de kinesist of schoonheidsspecialist)

Dus beste “to-be-klanten” van mij : heb aandacht voor je interieur – ik help jullie door middel van deze blogpost of ik sta je met raad en daad persoonlijk bij. En… beste “klanten” van mij: ik hoop dat jullie interieur blijvende ondersteuning en plezier mag bieden en – maak jouw hardwerkende vriendinnen attent op de mogelijkheid van een beter leven door een ondersteunend interieur.

Maak van jezelf een winnaar door jouw mening te delen in de comment box helemaal onderaan.  Elke week geef ik een cadeaubon t.w.v. 10 euro weg aan de leukste reactie die ik mocht ontvangen.  En met de eindejaarsfeesten in het verschiet kan een cadeaubon leuk meegenomen zijn.  Om zelf cadeau te geven of voor een cadeau aan jezelf!

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér C.O.S.Y.!!!

Kristien

 
 
Nog geen reacties.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes