Advies

Jouw persoonlijk COSY © Interieuradvies

        Jij krijgt

  • Een écht persoonlijk voor jou uitgedacht interieur
  • Een “groter plaatje” waarin je het interieur van jouw dromen kan voorstellen

logo_cosy_web (1)Jouw persoonlijk COSY © interieuradvies bestaat uit een bezoek bij jou thuis door één van onze COSY © interieurstylistes en een tweede bezoek in de showroom. De COSY © methode is gebaseerd op 4 peilers: Color, Objects, Style & Yourself. Het is aan jou om te kiezen of je het ontwerp wil laten uitvoeren.

Prijs: € 302,50 – incl. BTW


 Jouw persoonlijk COSY © GOLD Interieuradvies

        Jij krijgt

  • Luxe COSY © interieuradvies 
  • Een écht persoonlijk voor jou uitgedacht interieur
  • Een “groter plaatje” waarin je het interieur van jouw dromen kan voorstellen

cosy goldJouw persoonlijk COSY © GOLD interieuradvies bestaat uit een bezoek bij jou thuis door één van onze COSY © interieurstylistes, een bezoek aan de showrooms in Londen of Parijs van de interieurmerken die speciaal voor jouw stijl geselecteerd zijn en € 2.500,- incl. BTW shopping budget in de bezochte showrooms. 

Prijs: € 12.000, – incl. BTW

Cosy showroom

Kristien & Tricia Guild Londen / Designers Guild Parijs / William Yeoward Londen / Osborne & Little Parijs

 

Kleuradvies aan huis Levis

Levis logo

Naast jouw persoonlijke smaak zijn er nog andere belangrijke elementen in de keuze van de juiste kleuren voor de ruimte. Aan de hand van kleurechte stalen die door de kleuradviseur bij jou thuis worden gepresenteerd wordt een optimaal kleuradvies uitgewerkt.  Je ontvangt de gekozen kleur(en) gepresenteerd in een mapje met uitleg.

Prijs: € 121,- incl. BTW voor het eerste uur, € 100,- incl. BTW per bijkomend uur

Boek nu jouw Levis kleuradvies en ontvang een waardebon van € 50,- geldig bij aankoop van minimum €300,- euro Levisproducten

“Uw advies om het plafond niet in de gewone witte kleur te verven, maar om een kleur te kiezen samenhangend met onze andere gekozen kleuren. Top ! U gaf ook een advies over welke muren we in een bepaalde kleur dienden te verven, zodat de kamer niet kleiner zou lijken. Super!”

Dhr. en Mevr. De Laet – Van Waeyenberghe, Londerzeel

Online kleuradvies 

kleuradvies onlineJij zendt per email tot max 3 foto’s van jouw ruimte, met een korte beschrijving van wat je wil. Jij krijgt een e mail terug met de gekozen kleur(en) en uitleg en je kan zó zelf aan de slag. Wil je na afloop stalen aanvragen van de gekozen kleuren dan dat ook via mail.  Je krijgt deze dan per post toegestuurd.

Prijs: €  50,- incl.  BTW 

Heb je vragen? Dan lezen wij dit graag via onderstaand formulier:

    Reacties plaatsen is niet mogelijk.

    Powered by WordPress. Designed by WooThemes