Aan tafel voor pasen met of zonder echte paaskleurtjes…

hoofdbanner

Pasen valt vroeg dit jaar… Nog maar net ontwaakt de natuur na haar winterslaap en het is al Pasen. Oké, dan er maar tegenaan om een mooie paastafel te maken!

IMG_4654Met klassieke paaskleuren

In de showroom van KL Decor was het weken voordien al Pasen. En dit jaar werd het je gemakkelijk gemaakt om jouw paastafel te dekken met vooraf geplooide servetten. Kies jouw kleur servet, aantal en ontwerp en wij plooien ze voor je (zie bovenste banner). Zo hebben we donker- en licht oranje, geel, blauw en groene servetten die je bont met elkaar kan combineren. Zijn deze kleuren voor jou iets té klassiek? Vergis je niet! Al deze kleuren komen aan bod in de stof Habanera (zie foto rechts) van de zeer actuele Britse ontwerper Matthew Williamson.

Zonder klassieke paaskleuren

Mijn kinderen en ik waren er nog niet echt klaar 20160424_100128voor, dus hebben we besloten dat de paasstemming dit jaar tot eind april mag duren. Dat doen we door een leuke ontbijttafel, voor wanneer we met het hele gezin eens een rustige zondagvoormiddag hebben en de logés van dat ogenblik mogen meegenieten.

Ik besefte dat mijn jongste dochter wat van mijn genen meegekregen heeft, toen ze vroeg om de ontbijttafel te dekken met het wit met rode ruitjes tafelkleed (zie foto). En zo duurt Pasen dan bij ons thuis tot eind april!

Met lentebloemen

banner etalage

Een andere manier om subtiel Pasen te vieren is een “gordijn” van gekleurde linten hangen. In 1-2-3 heb je sfeer en intimiteit hierdoor. Je maakt het nog vrolijker en met meer lentegevoel wanneer je er bloemen aanhangt. Dat kunnen echte of kunstbloemen zijn. Het effect is gegarandeerd.  

Lees je graag deze blog? Laat dan een reactie op deze blog. Ook vragen zijn welkom. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat mij dan ook een berichtje, dan probeer ik jouw onderwerp in één van mijn volgende blogs op te nemen. Bedankt alvast!

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér C.O.S.Y.!!!

Kristien

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes